sisteme management web

Sisteme management web

Sistemul de management al continutului este o aplicatie inteligenta care permite adaugarea, editarea sau stergerea de continut avand in permanenta controlul asupra informatiei.

mai mult...

aplicatii software web

Aplicatii software web

Cu ajutorul echipei noastre si un plan bine pus la punct va putem oferi aplicatii web personalizatecare vor eficientiza munca si vor imbunatati imaginea virtuala a afacerii.

mai mult...

magazine online, ecommerce

Magazine virtuale

Crearea unui magazin virtual este o modalitate inteligenta de atragere a unui numar mai mare de clienti si va scuteste de multe cheltuieli fata de magazinele clasice de desfacere.

mai mult...

realizare site web, creare site

Creare site web

Website-ul este cel mai modern, eficient si ieftin mijloc de a te face cunoscut in lumea afacerilor. Profitati de avantajele oferite de internet pentru promovarea imaginii dumneavoastra.

mai mult...

promovare site

Optimizare SEO

Internetul va ajuta sa va faceti remarcati. Promovarea unui site web spre pozitiile fruntase ale motoarelor de cuatare va aduce un numar mare de vizitatori si potentiali clienti.

mai mult...
magazin online basic

Pachet Basic

Magazin virtual simplist cu tot ce
trebuie pentru a vinde produsele
pe internet.
magazin virtual business

Pachet Business

Magazin online integrat cu
sistem dvs. de plata online
cu cardul sau prin sms.
magazin corporate

Pachet Corporate

Magazin optimizat pentru un
numar foarte mare de produse.

Magazine online

Crearea unui site de comert electronic (magazin virtual) este poate cel mai important pas pentru Dvs. , este o metoda moderna de a vinde produse fara existenta fizica a unui magazin de desfacere. Realizarea unui magazin virtual este perfecta pentru vanzarea produselor la o scara mai larga. Investitia se poate face in functie de bugetul disponibil. Realizarea cat mai rapid posibil a unui magazin on-line functional la un cost scazut va ajuta sa incepeti sa produceti bani.


De ce sa alegeti un magazin virtual in locul unui magazin clasic?

Comertul electronic reprezinta o serie de avantaje atat pentru cumparator cat si pentru vanzator, fiind un sistem de tranzactii usor, rapid si sigur.

Lansarea unei comenzi on-line este mult mai simpla decat orice alta metoda de a cumpara, astfel prezenta firmei Dvs. on-line are drept consecinta faptul ca exista posibilitatea ca oamenii, evitand drumul pana la magazin, sa aleaga sa cumpere virtual in detrimentul furnizorilor locali.

Un alt avantaj al magazinului virtual este faptul ca el functioneaza 24 de ore pe zi 7 zile pe saptamana, fara nici o interventie sau efort din partea Dvs.

Proiectarea inteligenta a magazinului cu o interfata atractiva, ii poate stimula pe clientii Dvs. sa cumpere lucruri la care in mod obisnuit nu s-ar fi gandit.

Brug Soft suport

Aplicatii folosite:

magazine platforme online