sisteme management web

Sisteme management web

Sistemul de management al continutului este o aplicatie inteligenta care permite adaugarea, editarea sau stergerea de continut avand in permanenta controlul asupra informatiei.

mai mult...

aplicatii software web

Aplicatii software web

Cu ajutorul echipei noastre si un plan bine pus la punct va putem oferi aplicatii web personalizatecare vor eficientiza munca si vor imbunatati imaginea virtuala a afacerii.

mai mult...

magazine online, ecommerce

Magazine virtuale

Crearea unui magazin virtual este o modalitate inteligenta de atragere a unui numar mai mare de clienti si va scuteste de multe cheltuieli fata de magazinele clasice de desfacere.

mai mult...

realizare site web, creare site

Creare site web

Website-ul este cel mai modern, eficient si ieftin mijloc de a te face cunoscut in lumea afacerilor. Profitati de avantajele oferite de internet pentru promovarea imaginii dumneavoastra.

mai mult...

promovare site

Optimizare SEO

Internetul va ajuta sa va faceti remarcati. Promovarea unui site web spre pozitiile fruntase ale motoarelor de cuatare va aduce un numar mare de vizitatori si potentiali clienti.

mai mult...

Promovare SEO


Optimizarea este un proces continuu dar este una dintre cele mai cautate si ieftine metode de publicitate de pe internet. Un site web poate fi corect construit, ireprosabil din punct de vedere estetic si functional dar trebuie si promovat pentru a putea fi gasit cu usurinta de cei care cauta produsele sau tipul dumneavoastra de activitate.Traficului unui site web este generat de motore de cautare, de directoare web sau de vizitatori care intra direct. Traficului urias pe care il au motoarele de cautare mareste numarul de potentiali clienti nu curiosi sau persoane care nu au neaparat intentia de a cumpara ci vizitatori care sunt interesati de produsele sau serviciile prezentate de site.

Optimizarea pentru motoarele de cautare are scopul de a pozitiona un site pe prima pagina in rezultatele afisate in cazul unei cautari in functie de un termen sau anumiti termeni .Dintre motoarele de cautare cel mai folosit este Google de aceea este foarte bine ca optimizarea sa se indrepte in special in optimizare pentru acest motor de cautare. Factori care duc la o pozitionare fruntasa: Page Rank-u, meta keywords-urile, calitatea linkurilor, notorietatea, vechimea, acuratetea codurilor php sau html.
Cu un continut de calitate al site-ului si cu ajutorul specialistiilor SEO care vor prezenta calitativ informatiilor relevante, intr-un format cat mai avantajos pentru utilizatorul final firma dumneavoastra isi va castiga o reputatie in randul vizitatorilor care intra direct pe site

Optimizarea unui site se efectueaza în 2 etape: On-page si Off-page

1. Optimizarea on-page

Pe scurt, optimizarea On-page reprezinta mai multe tehnici de optimizare directa a site-ului, iar mai concret optimizarea codului HTML si a imaginilor.
Aceasta include în sine:

* cod (x) html si css validat
* utilizarea corecta si semantica a HTML tag-urilor
* optimizarea imaginilor utilizate pe site
* evitarea javascripturilor si utilizarea corecta a animatiilor FLASH
* crearea unui sistem de navigare corect pe site
* prezentarea unui Sitemap
* altele
se optimizeaza codul sursa, continutul paginilor, imaginile
se creeaza un sitemap (harta a sitului) - daca este cazul
se optimizeaza structura interna de linkuri
se inscrie situl in >100 de directoare web straine
se inscrie situl in >30 de directoare web romanesti
2. Optimizarea off-page

Optimizarea Off-page nu este efectuaza direct pe site, însa nu este mai putin importanta. Optimizarea off-page se reduce la un principiu foarte simplu: generarea a câtor mai multe (si calitative) linkuri externe (backlinks) spre site-ul optimizat.

Brug Soft suport