sisteme management web

Sisteme management web

Sistemul de management al continutului este o aplicatie inteligenta care permite adaugarea, editarea sau stergerea de continut avand in permanenta controlul asupra informatiei.

mai mult...

aplicatii software web

Aplicatii software web

Cu ajutorul echipei noastre si un plan bine pus la punct va putem oferi aplicatii web personalizatecare vor eficientiza munca si vor imbunatati imaginea virtuala a afacerii.

mai mult...

magazine online, ecommerce

Magazine virtuale

Crearea unui magazin virtual este o modalitate inteligenta de atragere a unui numar mai mare de clienti si va scuteste de multe cheltuieli fata de magazinele clasice de desfacere.

mai mult...

realizare site web, creare site

Creare site web

Website-ul este cel mai modern, eficient si ieftin mijloc de a te face cunoscut in lumea afacerilor. Profitati de avantajele oferite de internet pentru promovarea imaginii dumneavoastra.

mai mult...

promovare site

Optimizare SEO

Internetul va ajuta sa va faceti remarcati. Promovarea unui site web spre pozitiile fruntase ale motoarelor de cuatare va aduce un numar mare de vizitatori si potentiali clienti.

mai mult...

Solutii software

Brug Soft este firma de programare capabila sa realizeze aplicatii web personalizate, ce vor satisface eficient dorintele si nevoile dvs. Va putem oferi solutii pentru a avea o prezenta adecvata pe Internet, a imbunatati munca angajatilor, a eficientiza costurile si pentru a vinde la capacitate maxima produsele sau serviciile pe care le oferiti.

Aplicatiile web sunt solutii specializate, cu functionalitati ridicate pentru site-ul dvs, ce asigura o mai buna relatie cu clientii.

Achizitionarea unui serviciu de creare site de prezentare poate avea un impact benefic asupra afacerii dumneavoastra, dar un site trebuie nu numai sa arate bine ci sa fie dinamic, usor de utilizat, rapid si functional.

Dezvoltarea unei aplicatii web profesionale nu va forta utilizatorii sa-si schimbe modul lor de lucru obisnuit, ci se va apropia cat mai mult de practicile curente reusind sa aduca rezultate remarcabile. Brug Soft dezvolta aplicatii web scalabile ce se pot modifica rapid si eficient in functie de scimbarile pietei realizand obiectivele dorite de client.

Tipuri de aplicatii cel mai des folosite

Sistem de management al continutului este o aplicatie web ce faciliteaza editarea si gestionarea continutului site-ului dvs. , adaugarea de poze, crearea de pagini noi. Astfel puteti obtine un site profesional pentru prezentare produse sau servicii in timp record. Se preteaza in general pentru crearea de site-uri tip catalog online de oferte servicii, la care se doreste modificarea constanta a continutului, dar poate fi utilizat cu succes si pentru creare de site-uri gen prezentare firma.

Formulare pentru a trimite mesaje direct de pe site, formulare de tip contract, cerere sau formulare personalizate cu informatiile dorite de client.

Magazin online aplicatie ce se adauga functionalitatii site-ului Dvs. incluzand etapele necesare comertului electronic, realizand astfel propriu magazin unde va puteti comarcializa online produsele si serviciile.

Newsletter o metoda de marketing foarte eficienta si foarte ieftina, functionalitate de baza in trimiterea de e-mailuri catre clientii ce doresc sa fie informati.

Sistem de publicare a stirilor o metoda de informare a clientilor foarte rapida si eficienta.

Brug Soft suport